Advocaten Noord | Advocaten en secretariaat
10788
page,page-id-10788,page-template-default,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Advocaten en secretariaat

Mr. H.G. Kersting

unnamed-1

Henk Kersting is op 11 november 1977 als advocaat beëdigd en sedertdien als advocaat werkzaam. Hij is gespecialiseerd in strafrecht waaronder jeugdstrafrecht en in letselschaderecht.

Henk Kersting staat in letselschadezaken alleen de slachtoffers bij, hij treedt niet op voor verzekeraars. Aan letselschadespecialisten worden  bijzondere eisen gesteld om de kwaliteit van de rechtshulp op hoog niveau te garanderen. Hieronder kunt u daar nadere informatie over vinden.

 

Henk Kersting is aangesloten bij:

 

L.S.A. – Landelijke Specialistenvereniging van Letselschadeadvocaten
Op de site van de Vereniging voor Letselschade Advocaten vindt u nadere informatie over de wijze van behandeling van letselschadezaken.  Een advocaat wordt alleen tot deze vereniging toegelaten als hij voldoet aan een aantal strenge eisen.

A.S.P. – de vereniging van LSA-advocaten voor slachtoffers van personenschade
Hierin hebben zich de LSA-advocaten verenigd die in letselschadezaken uitsluitend voor slachtoffers optreden.

 

Mr A.P.L. Pinkster

unnamed

Antonietta Pinkster is op 26 september 1978 als advocaat beëdigd en sindsdien als advocaat werkzaam. Zij daarnaast ook MfN Register mediator en rechtbankmediator.  Zij behandelt  strafzaken, scheidingsbemiddeling en mediations op het gebied van arbeid, reïntegratie, letsel en straf- en herstelrecht.
Zij aangesloten bij de specialistenvereniging NVVMA, Nederlandse vereniging van Mediation Advocaten.
Voor meer informatie: LinkedIn

 

Secretariaat

 

E.E.M. Zwets
unnamed

Monique Zwets is sinds 1999 secretaresse van het kantoor, en is verantwoordelijk voor de administratieve kant van het advocatenwerk. Zij heeft vaak als eerste contact met u. U kunt bij haar terecht voor vragen over de gefinancierde rechtshulp, het maken van afspraken, de stand van zaken et cetera.

 

M.J. Kersting

Miel Kersting is sinds 2010 aan het kantoor verbonden en verricht part-time  ondersteunende administratieve taken.